Opettajat

SANNA RINTALA (Äitiyslomalla)

MuM

puh. 044-5559519
sanna@sannanmusiikkikoulu.fi

Olen Sanna, Sannan Musiikkikoulun perustaja ja toimin koulussani johtavana opettajana. Perustin musiikkikouluni vuonna 2012, joten olen pyörittänyt omaa kouluani onnellisesti jo kohta kahdeksan vuotta.

Olen sydämeltäni lauttasaarelainen, ja siksi minulle onkin tärkeää antaa opetusta juuri Lauttasaaressa. Omat musiikkiopintoni aloitin 6-vuotiaana Lauttasaaren musiikkiopistossa, jossa ehdin opiskella 12 vuotta ennen Sibelius-Akatemiaan pääsyäni. Aloitin opintoni musiikkikasvatuksen osastolla heti lukiosta päästyäni vuonna 2007 ja valmistuin musiikin maisteriksi keväällä 2015.

Ensisijaisina instrumentteinani ovat vuosien aikana olleet viulu, piano ja pop/jazz-laulu. Vapaa-aikanani keikkailen sekä kantribändimme Laramien solistina, että viulisti/laulaja/pianistina Triolins-yhtyeessä.

Olen myös toiminut jo vuodesta 2008 The Lauttasaari English Playschoolissa musiikinopettajana 3-6 vuotiaille lapsille.

Minulle saa aina soittaa, jutellaan lisää! 🙂 0445559519

Kuva: Laura Karlin

ANNA WILKMAN

Musiikkipedagogi AMK

anna.wilkman@gmail.com

puh. 040-5450211

Olen Anna, ja opetan Sannan Musiikkikoulussa pianoa. Koulutukseltani olen pop/jazz-musiikkipedagogi (AMK) ja työhöni kuuluu opettamisen lisäksi aktiivista keikkailua pianistina ja kosketinsoittajana eri kokoonpanoilla. Olen kaksikielinen, joten voin opettaa sekä suomeksi että ruotsiksi.

Opetuksessani pidän huolta siitä, että kohtaan oppilaitani positiivisella ja kannustavalla asenteella, ja huomioin jokaisen henkilökohtaisia tavoitteita. Minulla on paljon kokemusta eri-ikäisten ja eritasoisten oppilaiden opettamisesta. Oma muusikillinen taustani ylettyy klassisesta musiikista popin ja jazzin kautta teatterimusiikkiin, ja tämän ansiosta koen olevani monipuolinen muusikko ja pedagogi.
Tärkeitä asioita elämässäni ovat musiikin lisäksi perhe, ystävät, eläimet, luonto, sekä suomalaiseen tapaan saunominen ja uinti!
Opetuspäivät: tiistai ja keskiviikko

TYTTI AROLA

MuM

puh. 050-3026503
tytti.arola@gmail.com

Olen Tytti Arola, keväällä 2017 musiikin maisteriksi valmistunut musiikinopettaja. Opetan viulua, laulua, pianoa ja kitaraa/ukulelea Sannan musiikkikoulussa. Olen opettajana kannustava, luova ja monipuolinen. Minusta parasta musiikissa on omien kappaleiden tekeminen ja sävellänkin musiikkia mm. elokuviin ja erilaisiin projekteihin. Töiden ja opiskelujen ohella nautin hyvän ruuan kokkaamisesta, videoiden kuvaamisesta, saunomisesta ja pienistä merkityksellisistä hetkistä!

Opetuspäivä: torstai

Kuva: Ville Huuri

NOORA SALMI

MuM

puh. 040 083 8935

nooramiranda@gmail.com

Olen Noora, opettaja, laulunkirjoittaja ja muusikko Helsingistä. Opetan laulua sekä pianonsoittoa Sannan Musiikkikoulussa. Valmistuin Sibelius-Akatemian musiikinopettajaksi syksyllä 2016. Erikoistuin opinoissani laulupedagogiikkaan. Tämän lisäksi olen valmistunut laulunkirjoittajaksi Metropolialta keväällä 2018. Opettajana pyrin ajattelemaan aina oppilaslähtöisesti ja löytämään yhdessä oppilaan kanssa musiikista niitä ulottuvuuksia, mitkä juuri häntä kiinnostavat. Opettamisen ohella kirjoitan biisejä ja keikkailen laulajana ja kiipparistina. Vapaa-ajallani luen kirjoja, katson elokuvia, ulkoilen ja vietän aikaa läheisteni kanssa.

Opetuspäivä: keskiviikko

HEIDI SAARIKOSKI (muskarit)

Muusikko AMK, musiikin varhaiskasvatuksen pedagogiikan opiskelija

puh. 050-3272228
heidisaarik@gmail.com

Olen Lahden ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilinjalta v. 2014 valmistunut muusikko ja tuleva muskariopettaja. Keikkailen laulajana erilaisissa kokoonpanoissa ja sävellän aktiivisesti omaa musiikkia, myös lastenlauluja. Soitan myös pianoa ja ukulelea. Olen työskennellyt päivä- ja iltapäiväkerhoissa ohjaajana, lastenhoitajana perheissä sekä The Lauttasaari English Playschoolissa musiikinopettajan sijaisena. Nautin todella paljon lasten kanssa musisoimisesta ja touhuamisesta! Tykkään tanssia, liikkua ja heittäytyä täysillä lasten leikkeihin mukaan. Keväällä 2015 sain oman lapsen, jota olen hoitanut kotona kaksi ja puoli vuotta, ja syksyllä 2017 aloitin varhaisiän musiikkikasvatuksen opinnot Metropoliassa, josta valmistun musiikkileikkikoulun opettajaksi.

MARIA KÄMPPI

Musiikkipedagogi AMK

puh. 045-6348162

maria.kamppi@gmail.com

Olen Maria ja opetan pianonsoittoa Sannan Musiikkikoulussa. Valmistuin musiikkipedagogiksi vuonna 2017 Turun ammattikorkeakoulusta. Opettajana minulle on tärkeää, että jokainen oppilas pääsee nauttimaan musiikista ja soittamisesta sekä kokemaan oivalluksen hetkiä. Opetan mielelläni oppilaan toiveiden mukaan klassista ja kevyempää musiikkia sekä vapaata säestystä. Rakastan opetustyötä ja olen aidosti kiinnostunut jokaisesta oppilaastani. Parasta opettamisessa on kohdata innokkaat oppilaat ja huomata heidän kehittymisensä! Vapaa-ajallani harrastan laulua, viulun ja ukulelen soittoa, joogaa sekä ulkoilua. Tervetuloa kanssani pianotunneille!

Opetuspäivät: maanantai, tiistai

MIKAEL RECHARDT

MuM

044-5181838

mikael.rechardt@gmail.com

Olen Mikael, vuonna 2015 Sibelius-Akatemialta valmistunut kitaristi. Opetuskokemusta on kertynyt noin kahdentoista vuoden ajalta lukuisista opistoista; tällä hetkellä olen töissä myös Lauttasaaren ja Riihimäen musiikkiopistoissa. Yksityistuntien lisäksi olen tehnyt paljon alkeisryhmäopetusta.

Kitaraa voi harrastaa niin monella tavalla ja eri tavoittein, että opettajana koen tärkeäksi ottaa oppilaan omat tarpeet huomioon. Omat vahvuuteni rakentuvat klassisen kitaran soittotekniikan ympärille ja sieltä käsin pystyn opastamaan useassa genressä. Keikkaillessa soitan enimmäkseen nykymusiikkia ja oman bändimme poppia.

Tällä hetkellä minua kiinnostavia juttuja ovat espanjan kielen (hidas) haltuunotto, äänittäminen ja kirpparien vinyylilaarit.

Opetuspäivä: torstai

ELSI GOESCH

Musiikin YO

050-3032689

elsgoe@gmail.com

Olen Elsi ja opetan viulun – ja pianonsoittoa Sannan Musiikkikoulussa. Olen opiskellut Sibelius-Akatemiassa musiikkikasvatusta vuodesta 2016. Viulun kanssa olen viihtynyt klassisen musiikin maailmassa, mutta pianon ja laulamisen kautta kiinnostukseni on laajentunut kevyempään musiikkiin.

Uskon, että musiikki tekee maailmasta kauniimman. Opettajuudessa minulle on tärkeää kohdata oppilaan toiveita ja kannustaa eteenpäin niin, että soittaminen rikastuttaa oppilaan elämää pitkäaikaisesti.

Olen kasvanut Australiassa ja Suomessa, voin siis pitää tunnit tarvittaessa englanniksi. Musiikin lisäksi minulle ovat tärkeitä läheiset, luonto, käsityöt ja kirjallisuus!

Opetuspäivä: maanantai

JANNIKA LAHIN

Musiikkipedagogi AMK

jannika.lahin@gmail.com

puh. 0400-853105

Olen Jannika, muusikko, musiikkipedagogi ja kulttuurituottaja Helsingistä. Opetan Sannan Musiikkikoulussa viulua ja laulua. Olen valmistunut musiikkipedagogiksi vuonna 2017 Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Viulun kanssa erikoistumisalueenani on ollut vanha musiikki, laulussa olen kokeillut monia eri genrejä ja löytänyt kotini kevyen musiikin puolelta.

Sydäntäni lähellä on musiikin ja taidekasvatuksen ilosanoman levittäminen kaikille. Opettajana minulle on tärkeää, että kaiken ytimessä on musiikki ja siitä ammentaminen, sekä oppilaan oman vahvan musiikkisuhteen luominen. Olen myös kiinnostunut improvisaation käytöstä oppimisvälineenä.

Vapaa-aikani vietän kulttuurin, ruoanlaiton ja läheisteni parissa.

Opetuspäivä: perjantai

JOSEFIINA VANNESLUOMA

MuK

puh. 044-0626401
josefiina.vannesluoma@hotmail.com

Olen turkulaissyntyinen muusikko, säveltäjä ja opettaja. Viimeistelen jazzlaulun maisteriopintoja Sibelius-Akatemialla ja opetan laulua, poikkihuilua sekä pianoa Sannan Musiikkikoulussa. Pyrin ottamaan aina huomioon oppilaani tavoitteet ja löytämään kivoimmat keinot oppimiseen. Itse innostun jatkuvasti uusista ideoista ja kaikenlaisesta luovasta tekemisestä. Omat vahvuuteni ovat rytmiikka sekä improvisointi erityisesti jazztyylissä ja kannustankin kaikkia oppilaitani jossain vaiheessa musisoimaan ilman nuotteja. Yhdellä äänellä voi improvisoida vaikka kokonaisen konsertin!