OPETTAJAT2018-09-18T14:45:33+00:00

Opettajat

SANNA RINTALA

MuM

puh. 044-5559519
sanna@sannanmusiikkikoulu.fi

Olen Sanna, Sannan Musiikkikoulun perustaja ja toimin koulussani johtavana opettajana. Perustin musiikkikouluni vuonna 2012, joten olen pyörittänyt omaa kouluani onnellisesti jo kohta kuusi vuotta.

Olen sydämeltäni lauttasaarelainen, ja siksi minulle onkin tärkeää antaa opetusta juuri Lauttasaaressa. Omat musiikkiopintoni aloitin 6-vuotiaana Lauttasaaren musiikkiopistossa, jossa ehdin opiskella 12 vuotta ennen Sibelius-Akatemiaan pääsyäni. Aloitin opintoni musiikkikasvatuksen osastolla heti lukiosta päästyäni vuonna 2007 ja valmistuin musiikin maisteriksi keväällä 2015.

Ensisijaisina instrumentteinani ovat vuosien aikana olleet viulu, piano ja pop/jazz-laulu. Vapaa-aikanani keikkailen sekä kantribändimme Laramien solistina, että viulisti/laulaja/pianistina Triolins-yhtyeessä.

Olen myös toiminut jo vuodesta 2008 The Lauttasaari English Playschoolissa musiikinopettajana 3-6 vuotiaille lapsille.

Minulle saa aina soittaa, jutellaan lisää! 🙂 0445559519

Kuva: Laura Karlin

EVELIINA SAIKKONEN

MuM

puh. 050-3700 407
evi.saikkonen@gmail.com

Olen vuonna 2016 Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikin maisteri. Erikoistuin musiikkikasvatuksen opinnoissani vapaan säestyksen pedagogiikkaan. Rakastan opettamisessa niitä hetkiä, kun oppilaani oivaltavat uusia juttuja, innostuvat kuulemastaan ja nauttivat soittamastaan musiikista. Uskon jokaisen ihmisen olevan luova ja kannustankin oppilaitani myös oman musiikin tekemiseen! Opettamisen ohella teen musiikkia ja keikkailen pianistina eri kokoonpanojen kanssa. Lastenmusiikkiyhtye Mutaveijareiden keikoilta minut voi löytää myös heilumasta huilun kanssa. Musiikin lisäksi sydäntä lähellä ovat luonto, elokuvat, hyvä ruoka, hyvät keskustelut ja tanssiminen!

TYTTI AROLA

MuM

puh. 050-3026503
tytti.arola@gmail.com

Olen Tytti Arola, keväällä 2017 musiikin maisteriksi valmistunut musiikinopettaja. Opetan viulua, laulua, pianoa ja kitaraa/ukulelea Sannan musiikkikoulussa. Olen opettajana kannustava, luova ja monipuolinen. Minusta parasta musiikissa on omien kappaleiden tekeminen ja sävellänkin musiikkia mm. elokuviin ja erilaisiin projekteihin. Töiden ja opiskelujen ohella nautin hyvän ruuan kokkaamisesta, videoiden kuvaamisesta, saunomisesta ja pienistä merkityksellisistä hetkistä!

Kuva: Ville Huuri

JOSEFIINA VANNESLUOMA

MuK

puh. 044-0626401
josefiina.vannesluoma@hotmail.com

Olen turkulaissyntyinen muusikko, säveltäjä ja opettaja. Viimeistelen jazzlaulun maisteriopintoja Sibelius-Akatemialla ja opetan laulua, poikkihuilua sekä pianoa Sannan Musiikkikoulussa. Pyrin ottamaan aina huomioon oppilaani tavoitteet ja löytämään kivoimmat keinot oppimiseen. Itse innostun jatkuvasti uusista ideoista ja kaikenlaisesta luovasta tekemisestä. Omat vahvuuteni ovat rytmiikka sekä improvisointi erityisesti jazztyylissä ja kannustankin kaikkia oppilaitani jossain vaiheessa musisoimaan ilman nuotteja. Yhdellä äänellä voi improvisoida vaikka kokonaisen konsertin!

MARLEENA ANTIKAINEN

MuK

puh. 0400-535692
marleena.antikainen@uniarts.fi

Opiskelen musiikkikasvatusta Sibelius-Akatemiassa neljättä vuotta. Valmistuin kandidaatiksi viime keväänä, joten tällä hetkellä meneillään ovat maisteriopinnot.

Minun pääinstrumenttini on klassinen viulu, jonka pedagogiikkaan erikoistun, mutta sen rinnalla piano on kulkenut myöskin vahvasti opintojeni ajan ihan lapsesta saakka. Olen juuriltani klassinen pianisti, mutta myös vapaasäestys on tullut musiikkikasvatuksen opintojen myötä tutuksi. Viulu ja piano ovatkin ne minulle kaksi rakkainta soitinta. Lapsuuteni ja opiskelujeni ajan olen soittanut lähes koko ajan jossakin yhtyeessä tai orkesterissa ja laulanut kuorossa. Tällä hetkellä soitan viulua muun muassa lastenmusiikkiorkesterissa nimeltä Unajan ja Untamon orkesteri.

Opettaminen ja lasten kanssa puuhaaminen on minulle hyvin lähellä sydäntä. Haluaisin, että minun tunneilleni olisi aina kiva tulla yhdessä oppimaan ja iloitsemaan musiikista! Opettajana olen kannustava ja lempeä. Vapaa-ajalla tykkään lenkkeillä ja syödä hyvin hyvässä seurassa!

HEIDI SAARIKOSKI (muskarit, äitiyslomalla)

Muusikko AMK, musiikin varhaiskasvatuksen pedagogiikan opiskelija

puh. 050-3272228
heidisaarik@gmail.com

Olen Lahden ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilinjalta v. 2014 valmistunut muusikko ja tuleva muskariopettaja. Keikkailen laulajana erilaisissa kokoonpanoissa ja sävellän aktiivisesti omaa musiikkia, myös lastenlauluja. Soitan myös pianoa ja ukulelea. Olen työskennellyt päivä- ja iltapäiväkerhoissa ohjaajana, lastenhoitajana perheissä sekä The Lauttasaari English Playschoolissa musiikinopettajan sijaisena. Nautin todella paljon lasten kanssa musisoimisesta ja touhuamisesta! Tykkään tanssia, liikkua ja heittäytyä täysillä lasten leikkeihin mukaan. Keväällä 2015 sain oman lapsen, jota olen hoitanut kotona kaksi ja puoli vuotta, ja syksyllä 2017 aloitin varhaisiän musiikkikasvatuksen opinnot Metropoliassa, josta valmistun musiikkileikkikoulun opettajaksi.

ULLA KESÄLÄ

MuM

puh. 0400-193719

ulla.kesala@gmail.com

Olen Ulla, Sibelius-Akatemian musiikkikasvatus osastolta valmistunut musiikin maisteri. Olen opettanut pianonsoittoa usean vuoden ajan eri pääkaupunkiseudun musiikkioppilaitoksissa sekä toiminut muskariopettajana musiikkiopisto Juvenaliassa. Opetustyön lisäksi olen esiintynyt pianistina monenlaisissa tilaisuuksissa niin yksin kuin erilaisten kokoonpanojen kanssa.

Musiikki on kuulunut luontevana osana elämääni lapsesta asti ja perheessäni on aina musisoitu paljon. Minulla on kolme kouluikäistä lasta, jotka kaikki soittavat ja laulavat, joten työn lisäksi musiikintekeminen on perheessämme voimaannuttava harrastus. Mielestäni musiikki kuuluu kaikille ja kaikilla on mahdollisuus musisoida. Minun tehtäväni on antaa positiivisia kokemuksia musisoinnista pianonsoiton välityksellä. Toivotan kaikki tervetulleiksi kokeilemaan, iästä ja taidoista riippumatta!