Opetus

PIANOTUNNIT

Pianotunneille voi tulla kuka tahansa, ikärajaa tai vaadittua lähtötasoa tunneille osallistumiselle ei ole. Into ja halu oppia riittävät hyvin alkuun.

VIULUTUNNIT

Viulunsoiton aloitus on mahdollista minkä ikäisenä tahansa ja vaatii harrastajaltaan erityistä kärsivällisyyttä, mutta palkitsee moninkertaisesti ja luo taidon, josta on iloa loppuelämäksi.

KITARATUNNIT

Kitaratunneilla edetään oppilaan tason mukaan, aloittelijoista jo pidempään harrastaneisiin. Ohjelmisto voi koostua oppilaasta riippuen säestys- ja komppaustekniikoista aina klassisen kitaran ohjelmistoon. Opettajana Otto Kentala.

ILMOITTAUDU KITARATUNNEILLE sanna@sannanmusiikkikoulu.fi

LAULUTUNNIT

Laulutunneilla opettelemme hyvää ja luonnollista äänenkäyttöä erilaisten ääni- ja hengitysharjoitusten ja monipuolisen ohjelmiston avulla.

HUILUTUNNIT

Poikkihuilutunneilla soitetaan oppilaan taitotason mukaisesti kappaleita eri tyylilajeissa. Samalla syvennetään musiikin hahmotustaitoja niin kuulon kuin visuaalisesti nuottikuvaa lukemalla.

MUSKARIT

Musiikkileikkikoulussa musisoidaan yhdessä ja harjoitellaan yhdessä olemisen ja tekemisen taitoja soiton, laulun ja leikin avulla.

VALMENNUSTUNNIT

Valmennustunnit ovat loistava lisä muun harjoittelun tueksi esimerkiksi musiikkioppilaitoksiin pyrkiville.

VAPAAN SÄESTYKSEN TUNNIT

Vapaa säestys mahdollistaa musisoinnin sointumerkeistä ja on oiva tapa opetella lempikappaleita genrestä riippumatta ilman nuotinlukutaitoa.

MUSIIKIN PERUSTEET

Musiikin perusteiden tunneilla opiskellaan musiikin teoriaa joko yksittäisenä aineena tai soittotuntien tueksi.