Opetus

PIANOTUNNIT

Pianotunneille voi tulla kuka tahansa, ikärajaa tai vaadittua lähtötasoa tunneille osallistumiselle ei ole. Into ja halu oppia riittävät hyvin alkuun! Oman pianon hankinta on jännittävää puuhaa; akustinen vai digipiano? Kysy apua oikean soittimen valintaan opettajaltasi, niin neuvomme sinua eteenpäin! Pianotunneilla voidaan soittaa oppilaan valitsemaa ohjelmistoa, ja oppiminen onkin mieluisinta silloin, kuin saa soittaa omia toivekappaleitaan. Opettajamme osaavat ehdottaa muutakin monipuolista ohjelmistoa, joka kehittää tekniikkaa parhaalla mahdollisella tavalla.

VIULUTUNNIT

Viulunsoiton aloitus on mahdollista minkä ikäisenä tahansa. Viulunsoitto vaatii harrastajaltaan erityistä kärsivällisyyttä, mutta palkitsee moninkertaisesti ja luo taidon, josta on iloa loppuelämäksi. Viulunsoiton opiskelussa tärkeää on opetella hyvä ja tervellinen soittoasento heti alusta lähtien. Opettajan apu ja ohjeistus on siis alkumetreiltä lähtien suureksi hyödyksi. Jousisoittimen soittamisessa erityistä iloa tuo yhteissoitto muiden kanssa!

KITARATUNNIT

Kitaratunneilla edetään oppilaan tason mukaan, aloittelijoista jo pidempään harrastaneisiin. Ohjelmisto voi koostua oppilaasta riippuen säestys- ja komppaustekniikoista aina klassisen kitaran ohjelmistoon. Opettajana Otto Kentala.

ILMOITTAUDU KITARATUNNEILLE sanna@sannanmusiikkikoulu.fi

LAULUTUNNIT

Laulutunneilla opettelemme hyvää ja luonnollista äänenkäyttöä erilaisten ääni- ja hengitysharjoitusten ja monipuolisen ohjelmiston avulla.

MUSKARIT

Musiikkileikkikoulussa musisoidaan yhdessä ja harjoitellaan yhdessä olemisen ja tekemisen taitoja soiton, laulun ja leikin avulla.

VALMENNUSTUNNIT

Valmennustunnit ovat loistava lisä muun harjoittelun tueksi esimerkiksi musiikkioppilaitoksiin pyrkiville.

VAPAAN SÄESTYKSEN TUNNIT

Vapaa säestys mahdollistaa musisoinnin sointumerkeistä ja on oiva tapa opetella lempikappaleita genrestä riippumatta ilman nuotinlukutaitoa.